Name it kinderkleding

Ik ben verslaafd aan de laptop! Ik ben eigenlijk verslaafd aan online shoppen, maar dat doet er nu even niet toe. Door het continu turen naar mijn scherm op zoek naar de beste koopjes kreeg ik echt last van m’n nek. Ik zit thuis ook niet echt ergonomisch ofzo. Bij mij thuis komt er geen arbodienst langs, gelukkig. Doordat ik zonder pauze gericht op m’n scherm werkelijk overal zat te koekeloeren kreeg ik bijzonder veel last van m’n schouders. Ik zat echt helemaal vast en kon geen kant meer op. Niet zomaar een keer een stijve nek, nee, ik kon niet eens achterom kijken. Ik moest m’n romp een kwartslag draaien wilde ik weten wat er achter mij gebeurde.

Nu ligt dit natuurlijk geheel aan mezelf. Ik weet, net als iedereen, dat ik achterlijk gedrag heb vertoond door m’n online shopverslaving. Ik wilde alleen echt niets missen. Als er een sale werd aangekondigd, dan zat ik er klaar voor. Wij hebben niet zoveel te besteden, dus ik moest ook echt voor de koopjes gaan. En als dan bijvoorbeeld Name it kinderkleding in de outlet kwam, nou dan zat ik al geruime tijd klaar om m’n slag te slaan. Wie niet rijk is moet slim zijn, zeg ik altijd.

Maar uiteindelijk was ik niet zo slim, want ik heb m’n lijf echt laten lijden onder mijn laptop gedrag. Ik kon niet eens meer echt een leuke moeder zijn. Gelukkig hebben de mensen bij hands of relaxation mij geholpen. Het heeft even geduurd, maar ik kan me nu weer vrij bewegen. Daarnaast ben ik uiteraard ter voorkoming van weer zulk raar gedrag, externe hulp gaan zoeken en het gaat nu echt veel beter met mij, al heb ik nog een lange weg te gaan.